Verzenden en retourneren

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Ik verzend voorradige producten binnen 1 tot 2 werkdagen. Gaat het om een gepersonaliseerd product dan duurt het ongeveer 5 werkdagen. Wil je zeker weten hoe lang het duurt omdat het bijvoorbeeld om een cadeau gaat? Neem dan van te voren contact op met info@studio-zeven.nl om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Levertijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode. Wil je meer informatie kijk dan op de website van de desbetreffende verzenddienst.

 

Hoeveel zijn de verzendkosten?

Je kunt in de webshop kiezen voor verschillende aflevermethodes. Deze hebben ook allemaal andere verzendkosten, zie hieronder een klein overzicht.
- Ophalen in Leeuwarden gratis
- Laten bezorgen via DHL vanaf €3,95 (of gratis vanaf een besteding van €49,99*)
- Laten bezorgen via Postnl

 

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kunt jouw online bestelling op diverse manieren betalen. Bekijk hieronder het overzicht van betaalmethodes die we accepteren.

  • Ideal
  • Creditcard
  • Shop pay
  • Apple pay
  • Google pay
  • Sofort

 

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Is een item toch niet helemaal zoals verwacht? Dat kan natuurlijk gebeuren. Alleen ongebruikte artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Gepersonaliseerde sieraden komen niet in aanmerking voor retour.

Je hebt vanaf de ontvangstdatum 14 dagen de tijd om je pakketje met ongebruikte artikelen te retourneren. Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@studio-zeven.nl waarin je jouw naam, factuurnummer/ordernummer, item(s) en eventuele reden van retour doorgeeft.

Vervolgens stuur je het artikel in originele verpakking naar: Studio Zeven Retouren Sint jansstraat 7, 8932HG Leeuwarden, Nederland.

Vergeet niet je factuur (of een kopie daarvan) met het pakketje van je retourzending mee te sturen. Op deze manier kunnen we je retour het snelst verwerken. Het verwerken van je retour duurt maximaal 1 a 2 werkdagen na ontvangst van het artikel. Zodra je retour is verwerkt ontvang je van ons een mailtje. Daarna duurt het meestal een paar werkdagen voordat je geld is teruggestort.

De verzendkosten voor het terugsturen van het artikel zijn voor jouw rekening. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Wanneer je een terugbetaling ontvangt, worden de verzendkosten in mindering gebracht van je terugbetaling.