Over Studio Zeven

Sinds afgelopen zomer ben ik in mijn vrije tijd bezig met het maken van sieraden. Helaas kan ik niet alles zelf houden, dit is echt te veel. Daarnaast vind ik het heel leuk om andere mensen blij te maken met een leuk verpakt cadeautje. Daarom ben ik studio zeven begonnen.

Vaak ben ik op zoek naar nieuwe trends, benodigdheden en onderdelen. Zo maak ik unieke sieraden die ik voor leuke prijsjes kan aanbieden aan iedereen in Nederland & België! Alle onderdelen worden met zorg uitgekozen zodat dit van de beste kwaliteit is.

Op dit moment vind je vooral sieraden in de webshop. Maar binnenkort worden ook onderdelen zoals kralen en DIY setjes toegevoegd.

Een betrouwbare en persoonlijke service vind ik erg belangrijk! De bestellingen worden daarom altijd met liefde verpakt en zo snel mogelijk naar je verzonden.

Ik vind het super leuk om een gepersonaliseerd sieraad te maken. Dus stel: je ziet een hanger aan een armband, maar je hebt liever een ketting er bij, dan kan dit natuurlijk omgewisseld worden (indien voldoende voorraad). Stuur dan gerust een berichtje.

Heb je een vraag of suggestie? Je mag altijd contact met opnemen via info@studio-zeven.nl of volg mij via Instagram op studio.zeven.

Veel liefs,

Maaike